1e wedstrijd seizoen 2020

Zondag, 17 november 2019

Zaterdag 16 november stond onze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Rond 07.30 uur uitgevaren vanuit de haven van Bruinisse de Oosterschelde op met de Hendrik H. Plaats van bestemming was een putje bij Stavenisse.
Met 24 man was het gezellig druk op de boot en het weer werkte ook nog eens mee wat een voorbode was voor een geweldige dag.
Er zijn deze dag 428 vissen de meetlat gepasseerd met een totale lengte van ruim 84 meter. De winnaar is geworden Richard Commandeur met 39 vissen en een lengte van 8.04 meter. Grootste vis is gevangen door Ferry Danker, een wijting van 28 cm. Tijdens de terug vaart de prijsuitreiking en verloting gedaan onder het genot van een drankje en lekker rozig worden bij de kachel.