4e kantwedstrijd yangtzehaven 10 februari 2018

Maandag, 19 februari 2018

Zaterdag 10 februari stond alweer de 4e kantwedstrijd op het programma met als locatie de Yangtzehaven.
Na een klein uurtje rijden op locatie aangekomen waar toch best nog wel een fris windje stond de steknummers uitgezet. Totaal zijn er 7 vissers de strijd aangegaan. Er is gevist van 8 tot 12 uur met in het begin een kleine bui, maar dat werd al snel goed gemaakt door een heerlijk zonnetje.Totaal zijn er 54 vissen gevangen met een totale lengte van 11.04 meter. De vangsten bestonden uit wijting, schar en zeebaarsjes. De winnaar van vandaag met 12 vissen en 2.35 meter is Paul Klein geworden. Na afloop tijdens de prijsuitreiking nog heerlijk kunnen genieten van een bordje erwtensoep wat deze gezellige ochtend compleet maakte.