Bootwedstrijd Grevelingen 02-10-2021

Dinsdag, 5 oktober 2021

Goedenavond beste sportvisvrienden en vriendinnen we hadden deze dag na de Corona de eerste bootwedstrijd op de Grevelingen. De dag begon goed want we hoefden geen inschrijfgeld te betalen waarvoor dank bestuur. Dan de wedstrijd er is door 13 vissers 107m vis gevangen ! De soorten waren zeebaars,steenbolk,wijting en soms een krab en grondel. De wedstrijd is gewonnen door Jaap Versendaal met ruim 22m! Het was een schitterende en gezellige dag. Dus mede visvrienden die er niet bij waren denk nog een keer na voor dat je afzegt. Schipper Henk bedankt voor de verzorging van deze dag en last but not least het bestuur bedankt voor de mossels die we mee hebben gekregen ! De uitslag komt er binnenkort op te staan. Op naar de volgende wedstrijd op de Oosterschelde !