Inhaal 3e kantwedstrijd Banjaard

Zondag, 15 april 2018

Vrijdagavond 13 april hadden we een inhaal wedstrijd op het programma staan. De locatie was dit keer het Banjaardstrand en inschrijven om 18.00 uur. Totaal hebben 7 vissers ingeschreven.
Om 18.45 uur klonk het startsein en gingen er zeven beaasde onderlijnen te water. Het weer was geweldig met na genoeg geen wind wat het zeer aangenaam maakten. Dammis had als eerste een visje op de kant en ook Jaap wist er een te vinden. Na 4 uurtjes te hebben genoten waren er totaal 10 visjes op het droge gekomen met een lengte van precies 2 meter. Jaap Versendaal is eerste geworden met 3 vissen en een lengte van 0.68 meter. Hopen dat het water snel warmer wordt zodat de zomervis weer dichter onder de kant komt en de vangsten toenemen.