4e Bootwedstrijd Oosterschelde

Donderdag, 8 februari 2018

Afgelopen zaterdag 3 februari stond alweer de 4e bootwedstrijd van het seizoen 2018 op het programma. Om 8 uur vertrokken uit Bruinisse en de Oosterschelde opgevaren. Na een klein uurtje varen gingen de onderlijnen van 18 vissers te water. Na diverse vangstberichten te hebben gelezen afgelopen week was er hoop op een mooi portie schar en dan met de nadruk op hoop. De ochtend verliep gelukkig droog waardoor het goed te doen was ondanks de kou, maar in de middag werden we gepest door een aantal buien. De vangst van vandaag viel helaas tegen ( 4 vissen ) en een mooie kreeft gevangen door Jan Twigt. De kreeft zat vol met eieren en loopt natuurlijk weer rond in de Oosterschelde. De winnaar van vandaag is Wim Vletter geworden met 25 hele cm. in de vorm van een wijting. Op de terugweg onder het genot van een drankje en lekker bij de kachel de verloting gedaan met weer hele mooie prijzen.