2e clubwedstrijd kant aan het nollenstrand te Vlissingen

Zondag, 10 december 2017

Zaterdag 9 december stond alweer de tweede clubwedstrijd kant op het programma met als locatie het nollenstrand. Onder best wel uitdagende omstandigheden met een stevige wind uit het westen en temperaturen rond de 4 graden was het heerlijk uitwaaien. Gelukkig was de vis ook aanwezig waardoor er genoeg beweging was om warm te blijven. Totaal met 9 man naar de waterlijn gelopen en om 10.30 uur gingen de onderlijnen te water. Na 4 uurtjes vissen waren er 139 vissen met een totale lengte van 32.92 meter op het zand geland. Voor een aantal zelfs wat mooie wijtingen die aan de maat waren om mee te nemen en verder schar wat kleine zeebaarsjes en een meuntje. Jaap Versendaal wist de dag te winnen met 26 vissen met een lengte van 6.20 meter. Gefeliciteerd Jaap goed gevist. Bij terugkomst op de parkeerplaats de prijsuitreiking gedaan onder het genot van een heerlijk broodje warme rookworst.