1e clubwedstrijd kant aan het Callandkanaal 18-11-2017

Zondag, 19 november 2017

Zaterdag 18 november 2017 stond weer onze eerste kantwedstrijd van het seizoen op de planning. De locatie was het Callandkanaal. Op deze winderige dag met een 5 Bft uit het westen waren er 8 gemotiveerde vissers aanwezig om heerlijk uit te waaien en hopen op wat mooie vissen. Om 10.15 uur toen ook onze bakker Benjamin zijn spullen op orde had klonk het signaal om te starten en gingen er 8 onderlijnen te water. Uiteindelijk wist iedereen een mooi aantal vissen op de kant te krijgen waaronder zelfs een paar fraaie exemplaren. John Kot wist deze dag zelfs een wijting van 36 cm te vangen. Totaal zijn er 173 vissen met een totale lengte van 38,53 meter gevangen waaronder wijting, schar en steenbolk. Om 14.00 uur klonk het eindsignaal en wist Johan de Geus met 34 vissen en een lengte van 6.94 meter de dag te winnen. Gefeliciteerd Johan goed gevist!